Wiha Комплект динамометрични адаптери easyTorque electric с държач slimVario® и slimBit SL/PZ 4ч, опаковани в блистер, 41477, WIHA (29701200S4)

Wiha Комплект динамометрични адаптери easyTorque electric с държач slimVario® и slimBit SL/PZ 4ч, опаковани в блистер, 41477, WIHA (29701200S4)

183,12 лв

Офертите за продукта

 

Wiha Комплект динамометрични адаптери easyTorque electric с държач slimVario® и slimBit SL/PZ 4ч, опаковани в блистер, 41477, WIHA (29701200S4)

183,12 лв
Доставка: над 2 седмици
към магазина »
e-shop-bg.eu
Описание
Wiha Комплект динамометрични адаптери easyTorque electric с държач slimVario® и slimBit SL/PZ 4ч, опаковани в блистер (41477), , WIHA - за професионалисти и любители Комплект динамометрични адаптери easyTorque electric с държач slimVario® и slimBit SL/PZ 4ч, опаковани в блистер - удовлетворява потребностите на хоби и професионални клиенти. Описание и характеристики

Ще намали разходите ви : Правилният въртящ момент ви предпазва от изпълнението на санкциии в резултат на искането за гаранция.

Осигурява ви комплексна безопасност : Всеки инструмент е тестван отделно при 10 000 V AC и е одобрен за напрежение от 1000 V AC.

Адаптерът easyTorque предлага контролирано затягане на винтове и в същото време безопасност в електрическите приложения. Динамометричен адаптер осигурява безопасно използване на процеса, като по този начин предпазва от материални щети и допълнителна работа. Освен това изолираният адаптер easyTorque гарантира сигурно закрепване на slimBit 75 мм и е съвместим с всички продукти slimVario. Това превръща лесния в употреба адаптер както за отвертката slimVario с държач за битове, така и за електрическата отвертка slimVario Stubby и за електрическа отвертка LiftUp с магазин за битове в динамометричен инстумент. Постигането на въртящия момент се чува от сигнала на щракване и се вижда от обратното завъртане на жълтия пръстен и червения адаптер. с точност на изключване от +/- 10%, въртящият инструмент отговаря на изискванията на DIN EN ISO 6789. Адаптерът easyTorque е подложен на индивидуално изпитване съгласно международния стандарт IEC 60900 и позволява безопасна работа на проводящи части до 1000 V AC.

Стандарти : Изработено съгласно IEC 60900.

Приложение : За контролирано завинтване в обхвата на части под напрежение до 1000 V AC, например с прекъсвач.

  • 1 x Отвертка с дръжка SoftFinish electric
  • 1 x Динамометричен адаптер easyTorque electric за държачy slimBits и slimVario®, в блистер (41342) 2, 0 Nm
  • 1 x Бит slimBit electric PlusMinus/Pozidriv (34589) SL/PZ1 x 75 mm
  • 1 x Бит slimBit electric PlusMinus/Pozidriv (34590) SL/PZ2 x 75 mm
Предимства на комплект динамометрични адаптери easyTorque electric с държач slimVario® и slimBit SL/PZ 4ч, опаковани в блистер Продуктие на марка WIHA се отличават със своята здравина и функционалност, ергономичност и ефективност. Новите идеи при професионалните ръчни инструменти. Продукти, подходящи за редица взискателни приложения. Те съчетават добър дизайн и качествена изработка. В продуктите са вложени най-качествени материали, обработени според най-модерните технологични процеси. Може да закупите произволен продукт с пълна увереност, че ще издържи дълго. WIHA произвежда богата гама от инструменти, които могат да се използват изключително в професионалната сфера. Инструментите от най-висок клас ще ви помогнат да направите проектите си много по-печеливши и по-ефективни. Това е характерно и за комплект динамометрични адаптери easyTorque electric с държач slimVario® и slimBit SL/PZ 4ч, опаковани в блистер Допълнителни данни
  • Тегло: 155g
  • Размери: 20x10x15cm
  • Гранцията на продукта e 12-24 месеца за материали и производствени дефекти. Гаранцията не се отнася за износване, изхабяване, прекомерна употреба и унищожаване.
  • Нашите клиенти, които разглеждат комплект динамометрични адаптери easyTorque electric с държач slimVario® и slimBit SL/PZ 4ч, опаковани в блистер често се интересуват и от други марки продукти в категорията Динамометрични отвертки.
Добър продукт от WIHA. | Качествен продукт | Добра цена | Бъза поръчка без опашки| Бърза доставка | До вашата врата | Наличност на складПосочените разери и тегла се отнасят за инструмента или опаковката. При някои продукти е възможно е да има разминаване с действителните тегла. При някои инструменти снимките може да са илюстративни. Изображенията към този продукт в много голям от случаите са съответсващи, само при някои от тях може да имат илюстративен характер. Преди всичко се запознайте със заглавието и описанието към продукта!Подобни търсения и синоними на продукта са: Комплект динамометрични адаптери easyTorque electric с държач slimVario® и slimBit SL/PZ 4ч, опаковани в блистер, 41477 или Комплект 41477 Специфична информация от e-shop-bg за комплект динамометрични адаптери easyTorque electric с държач slimVario® и slimBit SL/PZ 4ч, опаковани в блистер Продуктово направление: Динамометрични инструментиПроду това група: Адаптери електротехнически

Продутова линия: EASYTORQUESET-IN-SBSET-IN-SB < /p>Продуктов признак: UNIT-NMСерия: 2970Основен размер: 0Стандарт: Manufactured acc. to IEC 60900. Кратко наименование на немски: Drehmoment Set easyTorque Adapter electricКратко наименование на английски: Torque set easyTorque adapter electricКомплект динамометрични адаптери easyTorque electric с държач slimVario® и slimBit SL/PZ 4ч, опаковани в блистер - произведено в Тайван

Галерия

Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.